Salam pengenalan

2019-02-09 03:59:55


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Mungkin ada yang terkejut melihat penampilan laman saya yang agak old school smiley

OK... saya memang sengaja merekabentuk sebegini sekadar mengimbau kenangan lama ketika saya mula-mula belajar membuat website. Ya.. zaman dulu-dulu era akhir 90an macam ni lah rupa website. Simple and sweet laughlaughlaugh.

Website saya zaman awal² dulu tidak lah secanggih seperti ini, siap ada blog bagai. Website saya dulu jauh lagi simple. Sekadar web statik. Maklum la, baru belajar kan.... masa tu baru nak kenal HTML dan CSS. PHP dan ASP lama lagi nak kenal.

 


Komen Anda


© 2019 Faezil Aidil Jamian. Paparan Terbaik 1024 x 768